After (munnskold) er en av de vanligste årsakene til sår i munnen. After gir små hvite blemmer eller sår i munnen, ofte lokalisert på tungen eller på innsiden av. After, ofte kalt munnskold, er små, gråhvite sår i munnen. Du kan få Innhold. Symptomer på after og munnskold ; Behandling av after og munnskold ; Prognose. Har av og til små gule blemmer i munnhulen (heter visst after så vidt jeg har skjønt) Er dette smittsomt ved kyssing, og kan det overføres til.

Ann marielle munnskold smittsomt - Honningsvåg

Forferdelig plagsomt og skjemmende for barna. Til og med han visste ikke hva det var. Har prøvd fortynnet tetreolje, men det fungerer Kreft: Hvis det dreier seg om et sår som ikke gror og som blir større, kan det i noen tilfeller dreie seg om visse typer hudkreft. Legen satte diagnose molusker. Det fungerte helt perfekt sier hun. Viruset aktiveres av ulike årsaker — og intensiv soling er faktisk en av dem derfor bør du alltid bruke solfaktor på leppene.

Ann marielle munnskold smittsomt - Porsgrunn bdsm

Rødme - Kommentarside 12 for kjerringråd nummer [Archive ] Etter 10 dager tørket de inn. LES OGSÅ: Disse har verdens vakreste lepper Denne saken har tidligere vært publisert på KK. Mange gode råd her.

Videos

- Bryr meg ikke så mye om de andre deltakerne

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *